Enfedikon perustaja Satu Kanervo on työskennellyt viestinnän parissa vuodesta 1998 ja tehnyt mm. copywriterin, kustannustoimittajan, mainostoimittajan, editorin ja aikuiskouluttajan hommia.

Markkinointitöissä hänellä on ollut asiakkainaan niin maailman menestyneimpiä yrityksiä, Suomen johtavia viestintätaloja kuin monenlaisia pk-yrityksiä.

Aikuiskoulutuspuolella Satu on pitänyt erilaisia kursseja yrityksissä ja oppilaitoksissa sekä suomen kielessä että viestinnässä. Hän on opettanut esimerkiksi suullista viestintää, kokous- ja neuvottelutaitoja, web-sivujen suunnittelua, sisällöntuotantoa, kielioppia, asiakasviestintää ja yritysviestintää. Lisäksi hän on osallistunut erilaisten koulutusmateriaalien suunnitteluun.

Satu valmistui filosofian maisteriksi suomen kielestä vuonna 2000. Hän on laajentanut tutkintoaan opettajan pätevyydellä sekä erilaisilla viestintäkursseilla. Hän on opiskellut mm. tiedotusoppia ja mediakäsikirjoittamista sekä harrastushenkisesti luovaa kirjoittamista ja kirjallisuusterapiaa.

Omana ydinosaamisena Satu pitää vastaanottajan huomioimista, olennaisen löytämistä sekä asioiden sanomista tiivisti, informatiivisesti ja hyvää henkeä luoden.

Apunaan Sadulla on iloinen joukko viestinnän ammattilaisia, joita käytetään projektikohtaisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Enfediko on yhden naisen toteutunut unelma: viestintätoimisto, joka on samaan aikaan asiakasystävällinen, kustannustehokas ja positiivinen. Laajan ja osaavan yhteistyöverkoston ansiosta Enfedikossa onnistuu melkein mikä tahansa viestintäprojekti.

Lisätietoja: satu@enfediko.fi